دانش آیورودا (علم زندگی)

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

 

 

غذا ، شکلی از دارو است

 

غذا ، شکلی از دارو است


غذا یکی از موثرترین داروهای شناخته شده و پایه ی تمام رژیم های آیورودایی است

 


رژیم غذایی سنتی شرق ، غنی از کربوهیدرات های پیچیده ای مانند برنج و همچنین سبزیجات تازه ، حبوبات ، تخم گیاهان و مغزهای خوراکی است . ترکیبی که امروزه عموما به عنوان پایه ی یک رژیم متعادل و مغذی پذیرفته شده است



چنانچه غذا خردمندانه مصرف شود ، ذهن و بدن را تغذیه و مداوا می کند



خوردن غذاهای اشتباه و میدان دادن به عادات بد تغذیه ای مانند تُند خوردن ، می تواند نقطه شروعی برای بیماری ها باشد


به جای تجویز یک رژیم غذایی مناسب برای همه ، دانش آیورودا ما را به عنوان اشخاصی منحصر به فرد شناسایی می کند و به ما می آموزد که چه غذاهایی نیاز داریم بخوریم تا مزاج خاصمان (پراکریتی) متعادل شود و به این ترتیب از بیماری هایی که مستعدشان هستیم در امان بمانیم

 



قابل ذکر است که رژیم غذایی سالم ، هر شش مزه را دارا می باشد که این مزه ها عبارتند از : شیرین ، تُرش ، شور ، تُند ، تلخ و گس



پس رژیم غذایی در عین تناسب با نیازهای خاص شما ، باید بر این مزه ها نیز تاکید داشته باشد تا دوشای غالب در بدن شما را متعادل کند یا دوشای کنونی تشدید یافته در بدن شما را به تعادل بازگرداند


اینکه چه بخوریم ، چه وقت و چه طور بخوریم ، باید منطبق بر فصل های سال و مرحله ای از زندگی باشد که در آن قرار داریم (منظور مرحله کودکی ، جوانی ، میانسالی و کهنسالی می باشد )

 


به این ترتیب می توانیم با تعادل درستی از مواد غذایی ، خود را تغذیه و گوارش خود را در بالاترین میزان توانایی و کارایی اش حفظ کنیم.
اگر توانایی گوارشمان لطمه ببیند ، قادر به پرورش بافت های سالم و تغذیه ی سیستم ایمنی بدن نخواهیم بود . این وضعیت به بیماری اجازه می دهد که کنترل بدن را در دست بگیرد

 


امروزه مشاهده می کنیم که بسیاری از افراد از تحمل نکردن بعضی از غذاها ، مانند گندم و لبنیات شکایت دارند. در واقع ، علت را باید در ترکیب غذاها و پیچیدگی گوارش مناسب آنها جستجو کرد به طوری که اگر آن غذاها را به تنهایی بخورند احتمالا هضم آسان تری خواهند داشت.

 



به طور کلی سعی کنید در یک وعده ، غذاهای ساده تر بخورید و از تنوع وسیع غذایی در یک وعده بپرهیزید



همچنین با استفاده از ادویه های هضم کننده مانند زنجبیل ، زیره سبز و دارچین در آشپزی ، می توانید ظرفیت گوارشی خود را بالا ببرید و هضم غذاهای ترکیبی را آسان تر کنید

 


مطالب مفید پیشنهادی:

 

 

دوره آموزشی سلامتی به روش آیورودا


dosha test ayurveda - تست تعیین مزاج در آیورودا


chakra test banner تست چاکراها و چرخه های انرژی

خبرنامه

آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید تا از آخرین اخبار سایت دانش آیورودا مطلع شوید .

تماس با ما

اطلاعات تماس سایت دانش آیورودا

  • شماره تماس : 09136018307
  • لینک اینستاگرام دانش آیورودا:https://www.instagram.com/Ayurveda_ir