دانش آیورودا (علم زندگی)

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 

 

 

Mallow - خواص گیاه پنیرک

 

خواص گیاه پنیرک

 

  • طبیعت سرد و مرطوب دارد
  • در هند از آن به عنوان داروی لعاب دار و نرم کننده و خنک کننده و تب بر استفاده می شود
  • به شکل ضماد برای رفع التهاب پوست استفاده می شود
  • به صورت غرغره برای شستشوی دهان استفاده می شود
  • برای برونشیت و ورم حلق و گلو مفید است
  • مدر است و برای معده و طحال مفید است
  • انسداد مجاری کبد را باز می کند
  • ضماد آن برای شکستگی اعضا و گزیدگی زنبور مفید است
  • اگر با روغن زیتون مخلوط شود برای سوختگی آتش و باد داغ و گزیدگی عقرب مفید است
  • دم کرده ی آن همراه با شکر برای رفع سرفه و گرفتگی صدا که ناشی از حرارت و خشکی است مفید است
  • برای یرقان ، زخم معده ، لینت شکم و سوزش مجاری ادرار مفید است
  • نشستن در آب دم کرده ی آن برای نرم کردن ورم های مقعد و استحکام عضلات رحم مفید است
  • تنقیه آن برای رفع سوزش روده ها ، رحم و مقعد مفید است
  • دمنوش پنیرک خاصیت نرم کنندگی پوست بدن را دارد و برای درمان جوش بسیار موثر است ، می توان این دمنوش را به صورت لو سیون برای نرم کردن پوست بدن به کار برد
  • تخم پنیرک برای معده های ضعیف مضر است و باید پرهیز نمایند
  • افراد مبتلا به دیابت و افرادی که بدنشان به تغییرات قند خون حساسیت دارد باید با احتیاط و توصیه پزشک مصرف نمایند
  • مصرف زیاد پنیرک موجب اسهال می شود
  • خانم های باردار و شیرده با احتیاط باید مصرف نمایند

 

منبع: برای تهیه  این متن از کتاب معجزات درمانی عرقیات گیاهی نیز استفاده شده است


 

مطالب مفید پیشنهادی:

دوره آموزشی سلامتی به روش آیورودا


dosha test ayurveda - تست تعیین مزاج در آیورودا


chakra test banner تست چاکراها و چرخه های انرژی

خبرنامه

آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید تا از آخرین اخبار سایت دانش آیورودا مطلع شوید .

تماس با ما

اطلاعات تماس سایت دانش آیورودا

  • شماره تماس : 09136018307
  • لینک اینستاگرام دانش آیورودا:https://www.instagram.com/Ayurveda_ir

شما اینجا هستید: خانه گیاهان دارویی گیاهان دارویی خواص گیاه پنیرک