دانش آیورودا (علم زندگی)

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

خواص زنجبیل تازه و چگونگی مصرف آن

خواص زنجبیل تازه و چگونگی مصرف آن

در صورت امکان، زنجبیل تازه بر زنجبیل خشک ‌شده ارجحیت دارد چون نه تنها طعم آن بهتر است بلکه حاوی مقدار بیشتری جینجرول و نیز پروتئاز فعال (ترکیب ضد التهابی) زنجبیل است. ریشه تازه زنجبیل معمولاً در دسترس است. هنگام خرید دقت کنید زنجبیل سفت بوده و سطحی صاف داشته باشد و کپک نزده باشد. زنجبیل معمولاً به دو شکل رسیده و جوان موجود است. زنجبیل رسیده که بیشتر در دسترس است پوست سفتی دارد که باید گرفته شود، درحالی‌که زنجبیل جوان معمولاً لازم نیست پوست گرفته شود.

با وجود اینکه گیاهان و ادویه‌های خشک مانند پودر زنجبیل به صورت گسترده در فروشگاه‌ها در دسترس هستند، بهتر است آن را از عطاری‌های معتبر خریداری نمایید.

زنجبیل تازه را در صورت پوست نکندن، در یخچال تا سه هفته و در فریزر تا شش ماه می‌توان نگهداری کرد.

پودر زنجبیل خشک را باید در ظرف شیشه‌ای دربسته، در جایی خشک، تاریک و خنک نگهداری کرد. همچنین می‌توانید آن را در یخچال نیز بگذارید و تا حدود یک سال نگهداری کنید.

مضرات زنجبیل (عوارض جانبی، موارد احتیاط و منع مصرف)

به طور کلی زنجبيل گياهی بی‌خطر و بدون عارضه خاصی است. با اين وجود ميزان مصرف آن بايد رعايت شود. به عنوان مثال، اگر از سنگ صفرا رنج می‌بريد، از مصرف زیاد زنجبيل بپرهيزيد، همچنین مصرف بيش از حد آن میتواند سبب گرمازدگی جزيی گردد.

زیاده‌روی در مصرف زنجبیل باعث سوزش معده و ایجاد اختلال در عملکرد دستگاه گوارش و سیستم ایمنی بدن می‌شود.

احتمال تداخل برخی داروهای رقیق کننده خون مثل وافارین و آسپیرین با گیاه زنجبیل وجود دارد و بایستی هنگام مصرف با پزشک مشورت شود.

 

{jcomments on}

دوره آموزشی سلامتی به روش آیورودا


dosha test ayurveda - تست تعیین مزاج در آیورودا


chakra test banner تست چاکراها و چرخه های انرژی

خبرنامه

آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید تا از آخرین اخبار سایت دانش آیورودا مطلع شوید .

تماس با ما

اطلاعات تماس سایت دانش آیورودا

  • شماره تماس : 09136018307
  • لینک اینستاگرام دانش آیورودا:https://www.instagram.com/Ayurveda_ir

شما اینجا هستید: خانه گیاهان دارویی گیاهان دارویی خواص زنجبیل تازه و چگونگی مصرف آن